Klik Lagi.!!!

Thursday, September 22, 2011

~Third VIDEO from PutihStar Production (HARI RAYA) + Gambar Merdeka Raya~

Assalamualaikum....

hye semua...

rasanya memang pemalas update belog nih, last update before ni pon cakap tentang origami kan... yang origami dan yang bangladesh tu nak sangat cerita kat korang, tapi ada satu masalah yang kene selesaikan dengan pihak atasan, selepas itu, baru boleh tayang... cewaahhh.!! nampak macam hebat sangat plak cerita tentang origami dan Bangladesh kan... 


entri ni bukan nak cerita apa sangat pon, cuma nak tayang 1 video klip RAYA yang PUTIHSTAR PRODUCTION hasilkan... video ni video baru taw.!!! banyak jugakla perubahan dan penambahan daripada video sebelum-sebelum ni... so, korang..!!! apa lagi... jom LIKE FANPAGE PUTIHSTAR dan Subscribe YOUTUBE atau bagi komen... sokongla kami..!! tak kira la anda siapa.. sokong kami ok..!! kami bakal belia guru kreatif...konon~

FANPAGE PUTIH STAR PRODUCTION

DAN 

TONTON VIDEO KLIP KAMI




gambar-gambar yang bawah ni cuma kisah Jannah menyambut Hari Raya dan Merdeka di tempat belajar jannah.. masa tu, jannah pakai jubah... jubah ni tak pakai lagi masa raya hari tu, sebab masa raya hari tu, tak jalan mana-mana pon, duduk jer kat rumah... so, masa jamuan ni.. first time pakai ooo...cantek tak..????? hehehe... dan satin shawl tu jannah beli dekat BUTIKPINKKU (klik yer).... macam-macam jenis shawl ada kat sini.. dan murah la dari butik online yang lain... 

ada yang tanye, macam mana nak pakai shawl macam jannah pakai kan... jannah tak reti nak explain la kat sini, cuma jannah pakai macam ala Hana Tajima, tapi jannah bawa sebelah pendek ke hadapan dan yang panjang jannah lilit supaya nampak kemas, tak la gelebeh, ataupon serabut perot... hahaha.. ni namanya Satin Shawl ala Peah..hahaha.. jannah selalu sangat pakai macam ni, sebab cepat dan sesuai dengan muka kot...




satin shawl ala peah

yang ni parah... bajet nak jadi model la kononkan.. 
tapi masalah pendek dan terbantut, so, poyo la sorang-sorang
tapi 2 lagi pon boleh tahan... 


yang ini inani
motif ambil gambar ni sebab nak tayang mata jer, bukan nak tayang jerawat taw..hahaha


my classmate or putihstar production crew..
kalau bergambar, memang boleh penuh memori..



haaaa.!!! yang ni gambar ikhlas..
tak main tipu-tipu..
korang tengokla muka ni, penuh batu bata kecik-kecik
nak kira berapa banyak ruam pon boleh..hahaha
ok..!! fine..!! gigi tak cantik... tu sebab tak ada siapa pon nak....uwaaaaaaaaaaa =(


gambar dengan ayu
motiff.???... nak tunjuk kawah atas pentas..
tengah mendidih tu weh..... 



classmate with Puan Hajah Natrah..
kasih sayang kami semakin erat... =)


geng geGURL with puan Hajah Natrah..
nak taw.??.. haaa.. jannah manusia terpendek dan terkecil di dalam kelas... hehehe
tapi masa bergambar ni, jannah kedua terpendek... eheheh


adoiiiii... ni lagi sekali... atas tangga plak...

ok la.. ini sahaja cerita nya.. motif jannah buat entri ni just nak tayang video putihstar yang terbaru jer... hehehe... salam semua... =)

SOKONGLA KARYA PUTIHSTAR PRODUCTION... peace yooow!!! 

kalau suka boleh LIKE... =)


10 comments:

atiqa aris said...

cantek je dear.hehe u study mne?

bunga said...

amboiii...sakan..

akmal alif said...

sakan raya noh..mna tak gemok..hahah

.::Nuruljannah::. said...

atiqa aris.. >> thanks.. =)
saye bakal cikgu.. so. study at IPG.. =)

.::Nuruljannah::. said...

bunga >> mesti la.. beraye kan..heee

.::Nuruljannah::. said...

akmal alif >> weh.. apa kaitan plak ni..?? kene menten ar baru leh sakan.. haha

wmhafiz said...

Cantiknya tudung ngan tuan tudung. ;-)

1st time nampak ketinggian sebenar cik jannah, hehehe.

.::Nuruljannah::. said...

wmhafiz..>> bukan ketinggian la.. kerendahan cik jannah...haha

Nur Afiqa Mustaza said...

makin shatekk awek ipda ni skunk , huu

.::Nuruljannah::. said...

huhu.. yeke fiqa... maceh2..heee =)

Nuffnang