Klik Lagi.!!!

Wednesday, September 9, 2015

RAHSIA Wawa Zainal berseri-seri sepanjang mengandung dan berpantang.

Segmen TAJAAN "Jom Singgah Sat" 

Salam semua, alhamdulillah masih boleh bekerja dan sihat lagi harini kan, syukur dengan nikmat Allah yang tak ternilai ini. 

Bersyukur, kita diberi juga nikmat akal dan idea yang bernas untuk hasilkan Produk Muslim yang berkualiti sangat lah tinggi, dan juga mempunyai pemakanan sunnah. Sekarang ni, kita pon dah makin sedar bahawa makanan sunnah itu adalah makanan yang paling terbaik untuk diamalkan sebagai untuk penjagaan kesihatan kita. 

Beaumama, merupakan produk KECANTIKAN dan KESIHATAN yang khusus untuk golongan-golongan WANITA yang 
  1. Inginkan zuriat
  2. Mengandung
  3. Tengah berpantang di rumah sendiri (hikhikhik), 
Nanti pantang umah mak ke or umah mak mertua mesti depa jarang bagi kan. Banyak pantang larang.. hikhikhik :P



"Sekarang wawa tgh berpantang, Alhamdulillah apa yg wawa dapat rasakan utk wawa kongsikan dgn ibu dan bakal bakal ibu semua iaitu wawa dpt rasakan kulit wawa semakin hari semakin berseri seri walaupun sedang berpantang. Badan juga tak rasa letih dan lesu. Dan yg terpenting sekali utk ibu ibu di mana bahan utama yg terkandung di dalam Beaumama iaitu kurma yg merupakan makanan sunnah terbaik sumber tenaga terbaik dan juga dapat membantu menambahkan susu ibu kerana para ibu sering mengalami masalah kekurangan susu. Semasa kelahiran yg pertama dahulu wawa juga mengalami keadaan dimana susu keluar tak banyak. susu yg keluar sedikit anak tak puas minum kerana selepas amalkan Beaumama ketika menyusukan anak yg kedua wawa langsung tidak mengalami masalah tersebut. Wawa sarankan ibu ibu diluar sana utk mencuba dan mengamalkan kerana ianya baik utk si ibu dan juga anak , thank you BEAUMAMA " - kata Wawa Zainal :)


Apa itu BEAUMAMA??

'Beautiful Mama for Smart and Healthy Baby'

BeauMama menfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit ibu dan bayi serta perkembangan minda dan tumbesaran bayi seawal dr dalam kandungan

Formulasi baru yg menjanjikan kesan yg maksima kerana BeauMama mengabungkan ekstrak makanan terbaik seperti 
  • Olive Leaf
  • Omega 3
  • Kurma
  • Avocado 
  • Brokoli  

Kelebihan BeauMama

1. Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat
2. Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung
3. Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung
4. Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi
5. Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol

Khasiat Kandungan BeauMama

1. Olive leaf.

  • Membantu memutihkan kulit ibu  menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat (bebas dari masalah kulit)
  • Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung


2. Omega3

  • Bagus utk perkembangan sistem imune ibu&bayi serta bagus utk perkembangan minda bayi. 


3. Avocado. 

  • Mencegah morning sickness/loya ibu ketika mengandung
  • Menstabilkan paras gula dalam darah dan dapat mengawal paras kolestrol 


4. Kurma

  • Makanan sunnah terbaik, sumber tenaga terbaik buat ibu semasa mengandung. 
  • Membantu menambahkan susu ibu


5. Brokoli

  • Sumber asid folik semulajadi yang membantu perkembangan bayi dalam kandungan
  • Membantu menjadikan kulit dan rambut ibu bersinar dan sihat
  • Menguatkan tulang ibu dan bayi. 
  • Kaya dengan zat besi dan asid folik yang membantu mengatasi masalah anemia.




Cara tempahan, direct WHATSAPP +6019 452 8240 

Terima Kasih :) 

SATU Bulan SATU ORDER je taw ....hihi


Salam.. 
Rasa seronok pulak sekarang ni, bila dah mula menulis balik, 
balik dari keje je, nak bukak laptop dah sekarang, kalau tak, bukak laptop cuma nak print RPH sahaja, yang lain ngadap hp je. RPH tu (buku rancangan mengajar, maklumla cikgu ) hehe

THE ONLY WAY TO DO GREAT WORK IS TO LOVE WHAT YOU DO
this is antara the best quote untuk dapat BEST RESULT untuk apa yang kita buat. 

Mungkin ada yang taw, dan tak taw Jannah sebenarnya seorang guru ( KERJA HAKIKI), tapi banyak post di fb dah macam kerje BISNESS FULL TIME pulak kan.. So, masa bekerja jannah sebagai seorang guru sebenarnya hampir 18 jam, yang lain 6 jam tidoq la kan. hehe.. cuma jannah tak tunjuk ja, sebab tu memang kerja hakiki. so, keje cikgu, faham je la kan.. nak siapkan itu ini SEBELUM> SEMASA> SELEPAS mengajar... so, memang TERLALU BANYAK KERJA nak buat itu ini. 

tapi jannah ada masa untuk POST OLICANDY, VSIREH, BEAUMAMA, AREUM semua tu kan??? 

ok, jannah memang minat berniaga, dan suka berniaga dari kecik lagi, ikut ayah p meniaga BUAH. 
lepas tu, masa belajar kat IPDA lagi jannah mula berniaga Jam Tangan, Handbag, Purse (sebagai dropship), KaK Fariza yang dealer jannah tu pon sekarang ni pon dah jutawan rasanya, then jannah berniaga barang orang lain pulak, (TELEKUNG, SARUNG BUKU RPH), selepas itu hujung semester 8 baru la jinak jinak jual SHAWL. masa ni jannah, keluarkan modal p beli kain, potong kain, hantar kat kedai mak cik yang murah tu kat depan kedai uncle tu, then jadi model, then post kat FB/IG untuk jual. pastu juai juai then stop kejap. hahaha.. ikut mood weh...

jannah betul betul serius MENIAGA, tak da acah acah dah masa 2014. jannah mula berniaga ni untuk NAIKKAN SEMANGAT jannah balik selepas jannah harungi ujian ALLAH dahulu, bukan mudah untuk kita terima hakikat kehilangan orang kita cintai dalam sekelip mata. tapi dengan KEKUATAN dan SEMANGAT jannah bangkit semula... 

sebelum start posting/ kerja pada 1 April kat petaling jaya, jannah menjual tudung keluaran jannah iaitu PINKYBROWNCOLLECTIONS, so, this brand tak la hebat pon tapi ada laaa pembeli... hwahahaha... boleh dikatakan sebulan satu ORDER je... hebak ke idok kome??? buwerkkkk.. tapi tak pe lahh itu rezeki... jannah cari jalan dan cara nak dapat rezeki nih.. itu ini buat.. tapi tak nampak hasil jugak pon... RUPANYA SALAH CARA... hahahah... 

pastu pulak jannah kene DEMAM CAMPAK kan... haaa sudahhh, macam mana nak jadi MODEL muka penuh parut.. YA ALLAh, masa tu UJIAN kedua jannah kene tempuh dengan hati terbuka dan REDHA.. cuma mengharap muka ku kembali sedia kala COMEY LOTEY.. hehehe
tapi walaupon muka huduh sangat tu, jannah masih maintain potong, jahit dan menjual shawl yang sampai BATCH ke 8 rasanya... fuhhhhhh bukan mudah taww.... 

dan bagi menghebatkan lagi dalam bidang bisnes ni, jannah masuk KELAS BISNES... owwhhhhh begitu rupanya cara marketing.. bukann mudah,, bukannn... tapi bila dah ada ILMU, baru kita boleh apply dan cuba buat satu satu... ILMU sangat penting ye... jangan jadi SOMBONG, belajar daripada GURU, belajar dari PENGALAMAN itu adalah ILMU.. makanya APLIKASI kannya supaya kita nampak hasil positive atau negatif... 

(kisah ni bermula dari tahun 2014 ye) 

pastuuu..... JANNAH berniaga apa pulakkk???

will be continue, nak pergi COD barang dan bersiap nak ke sekolah pulak. byeeee...


Monday, September 7, 2015

AREUM, "Chyu Chyu Pinkish", nak cantik macam Korean wajib BELI!! :)


AREUM, "CHYU CHYU PINKISH",  Kunyah sahaja kulit menjadi putih kemerahan!

Areum terhasil daripada gabungan ekstrak bunga-bungaan seperti sakura , bunga raya , calendula dan ros. Setiap bunga mengandungi khasiat nya yang tersendiri. Selepas ini, saya akan UPDATE khasiat setiap esktrak bunga yang terdapat dalam Areum dengan lebih terperinci. 

Dengan hanya satu kunyahan, anda akan mendapat hasil yang menakjubkan! Kulit anda akan kelihatan muda remaja, bebas dari segala masalah dan ia juga dapat mengembalikan keremajaan dari segi dalaman. Areum sesuai diambil oleh lelaki dan perempuan seawal 13tahun.

Kelebihan Areum :

­čîŞSakura Extract *CERAH MERAH JAMBU
- Membantu menjadikan kulit lebih putih berona merah jambu


­čî╣Rose Extract *MELEMBAB & MENEGANG
- Membantu melembabkan & menegangkan kulit

­čî║Hibiscus Extract *AWET MUDA
- menjadikan kulit lebih muda , anjal & sihat

­čĺÉCalendula Extract *JERAWAT & KULIT KUSAM
- membantu merawat masalah kulit seperti jerawat , jeragat , kulit kusam dan eczema
- membantu menghilangkan kesan parut 
- menjadikan kulit semakin berseri

1 botol Areum berharga 
RM59 semenanjung Malaysia
RM63 Sabah Sarawak '
Penghantaran Percuma 

Cara Tempahan, direct whatsapp +60194528240

Stokis & Pengedar sah Produk Vsireh Beauty Expert



Assalamualaikum.
Hampir dua tahun menyepi as a blogger. 
So, saya Nuruljannah Mohd Mazuki, 25 tahun, merupakan Stokis dan juga pengedar Produk kecantikan dan kesihatan Syarikat Vsireh Beauty Expert. 
Insyaallah, dalam masa terdekat, saya akan mengemaskini blog nurjandotmy tentang produk VS Beauty Expert. 
Antara produk VS Beauty Expert adalah :

Olicandy
Vsireh
VS Lip Glow
Medina Skinz Advance
Hoodia Candy
Beaumama (Produk Baru)
Areum (Produk Baru) 
Terima kasih.  :)


Nuffnang