Klik Lagi.!!!

Tuesday, December 11, 2012

~ Cikgu Jannah =) Praktikum 1 ~

Assalamualaikum.

sangat blur la nak mulakan ayat, sebenarnya kecelaruan isi penting ni, sebenarnya post ni dah simpan berbulan-bulan yang lalu, sebab nak story tentang praktikum pertama dulu kat SK Penghulu Haji Darus, tapi oleh kerana, jadual padat maksimum mengalahkan sape ek nak letak??.. aku adore Heliza Helmi, ok so, jadual padat mengalahkan rutin harian Heliza Helmi tuh, mengakibatkan aku langsung-langsung tak ada masa nak menaip benda-benda lagho nih, CIS! bajet baik betoi nih.. hihihihi

akhirnya, harini terpanggil jua mood rajin, untuk meluahkan isi penting terbaru iaitu HARI GURU!!! ya! hari ni 16 MEI 2012, yakni hari guru, SELAMAT HARI GURU semua guru-guru, bakal-bakal guru, bekas-bekas guru, dan sebagainya... sebelum membuat pendedahan yang lebih mendalam terhadap hari guru, izinkan saya meluahkan sedikit perasaan sadis saya berkenaan perasaan saya semasa menduduki peperiksaan petang tadi.. arhhh!! nampak sangat celaru emosi, sat guna aku, sat guna saya plak dah.. ish.!! ok continue ni tanpa backspace pon, ok!! aku KECEWA bila menjawab paper MTE 3109 harini.. mak datok, aku rasa buat penat jer baca nota yang aku kumpul banyak-banyak tuh, rasanya 1 habuk pon tak apply balik dalam exam tadi, memang seriusly guna logik sendiri jer... suka suki jawab jer, betoi salah, aku rasa macam banyak salah jer.. muwahahaha... cikgu math, tapi tak reti jawab soalan math.. booooooooo


ok2!! mood ceria harus diteruskan dengan HARI GURU...


bagi yang tak tahu, meh nak bagitahu, aku bakal guru.. ceeewaaaahhh! CIKGU JANNAH taw... 
rasa BANGGA sangat-sangat bila ada yang wish hari guru.. walaupun bukan ANAK MURID, tapi sanak saudara pon, dah cukup dah untuk SUNTIKAN semangat nak jadi cikgu... 
pagi-pagi hari... adik sendiri ucap selamat hari guru, diikuti kakak sendiri, diikuti bakal abang ipar, diikuti kawan facebook, diikuti abang sendiri, diikuti mak dan ayah... 

kalau nak tahu kronolgi saya bakal seorang guru, korang boleh terjah (sini) HARI GURU 2011

dah baca???... haaa tu lah kisahnya...
tak taw nak cerita apa lagi dah la
apa-apa pon, sebelum tamat penulisan ni
izinkan saya mengucapkan 

SELAMAT HARI GURU kepada semua bakal-bakal guru terutama ahli Muchachos Gran Matematico, WARGA IPG KAMPUS DARULAMAN, senior-senior, junior-junior, guru-guru saya di TADIKA ISLAM, guru-guru di SK ADIKA RAJA,GERIK, guru-guru SK BATU 4, GERIK, guru-guru MRSM GERIK, guru-guru MRSM TAIPING, rakan-rakan di IPG lain, dan lain-lain lagi... 



dengan ini saya sertakan beberapa keping gambar semasa jadi cikgu praktikum... actually gambar ni berzaman (sebulan) dah dalam draft.. tapi tak post, kesian kat anak-anak murid yang MUNGKIN duk tunggu nak tengok gambaq diorang... hehehe..



















masyaAllah, ini cerita masa sem 5 dahulu..
tapi ada dalam draft, so..post je lah..
oleh kerana dah lama x aktive blogging..
so, just post ape yang ada dalam draft..
thanks kerana membaca..
tata :)

4 comments:

ahsfantasy24 said...

all the best dear untuk perjalanan yang seterusnya :)

Nazirah Murad said...

x sabarnya nak praktikum jugak akak.=)

.::Nuruljannah::. said...

ahsfantasy24 :: thank you ya...

NAzirah Murad :: next sem korang merasa la kan praktikum 1, mmg la eksited..akk nnti 3 bulan.

nur khalilah hassan said...

bershuffling ke anak murid jannah??hehe..slmt brpraktikum utk sem depan jugak!

Nuffnang